Acord amb RocaJunyent per a l'assessorament en l'estratègia de sostenibilitat del Club | OneFootball

Acord amb RocaJunyent per a l'assessorament en l'estratègia de sostenibilitat del Club | OneFootball

Icon: Girona FC

Girona FC

·26 de abril de 2024

Acord amb RocaJunyent per a l'assessorament en l'estratègia de sostenibilitat del Club

Imagen del artículo:Acord amb RocaJunyent per a l'assessorament en l'estratègia de sostenibilitat del Club

El Girona FC i RocaJunyent han subscrit un acord de col·laboració que té com a objectiu reforçar el compromís i suport del Girona FC amb la sostenibilitat.

D'aquesta manera, durant el pròxim exercici i atès la sensibilitat del Club en aquesta matèria, es preveu no només complir amb la normativa vigent i amb les recomanacions de la Lliga i la UEFA, sinó afrontar la implementació a nivell estratègic de les mesures necessàries per avançar cap a una gestió més alineada amb el desenvolupament sostenible.


OneFootball Videos


Entre les principals actuacions, es preveu adequar l'estructura interna del club per garantir una robusta estructura de govern corporatiu, ordenar i trobar la millor forma per reportar les accions ja iniciades o que es vagin a dur a terme en matèria de sostenibilitat i reforçar el compromís del Club a través de la iniciativa del Pacte Mundial de Nacions Unides.

Constituïda l’any 1996 i amb més de 250 professionals, RocaJunyent és una de les primeres firmes d'advocats del país. A través del Grup RocaJunyent, el despatx està present a les principals ciutats espanyoles. Recentment ha estat inclòs en la Green Guide de Legal 500, situant-lo com un dels millors despatxos a nivell europeu en el camp de la sostenibilitat, aspecte que referma el compromís del despatx en aquesta matèria.

L'oficina de RocaJunyent a Girona, que properament celebrarà el vint-i-cinquè aniversari i continua amb el seu creixement al territori, representarà el despatx al Business Club del Girona FC, participant també en aquest fòrum amb diverses iniciatives que donin a conèixer la sensibilitat del Club cap als assumptes sobre sostenibilitat, entre altres qüestions.

Ver detalles de la publicación