🎥 24 jaar na datum: dit is dé uitgelezen dag voor Bob Peeters, X heeft grote hoop | OneFootball

🎥 24 jaar na datum: dit is dé uitgelezen dag voor Bob Peeters, X heeft grote hoop | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·22 de junio de 2024

🎥 24 jaar na datum: dit is dé uitgelezen dag voor Bob Peeters, X heeft grote hoop

Imagen del artículo:🎥 24 jaar na datum: dit is dé uitgelezen dag voor Bob Peeters, X heeft grote hoop

Zaterdag 22 juni 2024. Op het EK in Duitsland staan de laatste wedstrijden van de tweede speeldag op het programma. Met als toemaatje de wedstrijd tussen België en Roemenië om 21 uur. Het moment voor Bob Peeters?

De Rode Duivels werden voor Euro 2024 in een groep met Roemenië, Slovakije en Oekraïne. Tegen de Slovaken werd met 0-1 verloren, nu is het tegen Roemenië alle hens aan dek voor de Rode Duivels. En voor Bob Peeters?


OneFootball Videos


Geen mens die de voorbije dagen al niet eens heeft gedacht aan Euro 2000 in België en Nederland. Toen was Bob Peeters niet geselecteerd voor de Rode Duivels, maar deed hij wel dienst als vliegende reporter.

Voor de omkadering rond het EK was hij elke dag op pad voor Mark Uytterhoeven, met als ultieme doel het vinden van een Roemeen. Dat bracht hem in een hamburgerkraam in Brugge, bij toenmalig premier Jean-Luc Dehaene en bij de bondsvoorzitter.

Het werd een legendarische opdracht om een Roemeen te vinden en het leverde geniale televisie op. De beelden van toen willen we u zeker niet onthouden. Bekijk hieronder de hilarische beelden van meer dan 20 jaar geleden - Opgelet: het laden van de beelden kan enkele seconden duren.

Ver detalles de la publicación