#BELSHKË | Asistenti Tafaj dhe sulmuesi Hebaj komentojnë fitoren ndaj Belasicës | OneFootball

#BELSHKË | Asistenti Tafaj dhe sulmuesi Hebaj komentojnë fitoren ndaj Belasicës

Logo: KF Shkëndija

KF Shkëndija