Zeer lastige situatie bij Club Brugge rond Raphael Onyedika | OneFootball

Zeer lastige situatie bij Club Brugge rond Raphael Onyedika | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·12 September 2024

Zeer lastige situatie bij Club Brugge rond Raphael Onyedika

Article image:Zeer lastige situatie bij Club Brugge rond Raphael Onyedika

Raphael Onyedika had deze zomer graag een nieuwe uitdaging gevonden, maar dat lijkt nu helemaal niet meer te gebeuren. Club Brugge zou de deal met Galatasaray geblokkeerd hebben.

Raphael Onyedika had graag een transfer versierd naar Galatasaray. Op persoonlijk vlak waren er in ieder geval geen problemen. Er lag een vijfjarig contract klaar voor de middenvelder.


OneFootball Videos


Club Brugge wou meer dan 20 miljoen euro voor de sterkhouder, zeker omdat de transfermarkt in België al gesloten is. Bovendien zou de Turkse club niet genoeg hebben geboden.

Maar Onyedika had zijn zinnen al op een transfer gezet. Hij was heel duidelijk in het feit dat hij weg wou bij Club Brugge om naar de Turkse Süper Lig te trekken.

Maar ondanks een duidelijk bericht richting Club Brugge, kon de middenvelder niet voorkomen dat de deal helemaal afsprong op donderdag, meldt transferexpert Sacha Tavolieri.

Onyedika ligt nog tot 2027 onder contract bij blauw-zwart. Toch zitten beide partijen nu in een zeer lastige situatie, want geen enkele club wil een speler die absoluut weg wil...

View publisher imprint