Zechiël: "We speelden een degelijke wedstrijd, tot de 80e minuut" | OneFootball

Zechiël: "We speelden een degelijke wedstrijd, tot de 80e minuut" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·16 September 2024

Zechiël: "We speelden een degelijke wedstrijd, tot de 80e minuut"

Article image:Zechiël: "We speelden een degelijke wedstrijd, tot de 80e minuut"

Gjivai Zechiël stond zaterdag als basisspeler bijna 80 minuten op het veld tegen FC Groningen. Natuurlijk verliep die wedstrijd niet zoals hij had gehoopt. Na afloop probeerde hij het puntverlies te verklaren tegenover Feyenoord ONE.

"Wat er mis ging? Ik denk dat we een degelijke wedstrijd hebben gespeeld, tot de 80e minuut", aldus de jonge middenvelder. "Toen kregen we een goal tegen, dan voel je al dat het wat spannender wordt, waren we niet scherp genoeg en kregen we ook nog de 2-2 tegen. Ik denk dat we alleen naar onszelf kunnen kijken. We moeten het beter doen en volwassener zijn in de eindfase."


OneFootball Videos


Lange tijd leek er weinig aan de hand voor Feyenoord. "We hadden er vertrouwen in en wisten dat als we zelf niks zouden weggeven, de goal vanzelf ging komen. Er kwamen er twee, maar ik denk dat we er nog drie of vier binnen konden schieten. Nu bleef de wedstrijd toch een soort van spannend, zeker toen ze 1-2 maakten."

Op de vraag welke les Feyenoord uit dit gelijkspel moet meenemen, herhaalde Zechiël: "Volwassener worden in die laatste fase. Je mag nooit meer 2 goals tegen krijgen. Daarin moeten we vooral naar onszelf kijken. Nu de kop omhoog en op naar Bayer Leverkusen."

View publisher imprint