Zaakwaarnemer De Vrij bevestigt interesse: ''Maar hij blijft bij Inter'' | OneFootball

Zaakwaarnemer De Vrij bevestigt interesse: ''Maar hij blijft bij Inter'' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·14 June 2024

Zaakwaarnemer De Vrij bevestigt interesse: ''Maar hij blijft bij Inter''

Article image:Zaakwaarnemer De Vrij bevestigt interesse: ''Maar hij blijft bij Inter''

Stefan de Vrij keert deze zomer niet terug naar Nederland. Zaakwaarnemer Federico Pastorello bevestigt in gesprek met Sky Sport Italia dat de centrale verdediger aanbiedingen heeft gehad uit zijn thuisland. Feyenoord, Ajax en PSV werden de laatste maanden in de wandelgangen gelinkt aan de international van Oranje. Pastorello geeft niet aan welke clubs zich officieel hebben gemeld, maar sluit een terugkeer naar de Eredivisie uit.

"Stefan heeft verschillende aanbiedingen gehad van grote clubs uit Nederland, maar ziet zichzelf honderd procent bij Inter blijven," is Pastorello duidelijk in de Italiaanse media. De Vrij heeft nog een contract voor een jaar bij de kampioen van de Serie A, waardoor er veel speculaties zijn over een vertrek. "Je weet nooit wat er in de toekomst gebeurt, maar op dit moment is hij komend seizoen speler van Inter."


OneFootball Videos


De Vrij is inmiddels alweer 32 jaar en gaf afgelopen week in gesprek met het Algemeen Dagblad nog aan allesbehalve te denken aan zijn voetbalpensioen. "Een carrière gaat echt snel. Ik voel me misschien wel fitter dan ooit. Met Denzel Dumfries deed ik dit seizoen regelmatig extra looptrainingen. Ik let al jaren op mijn voeding, verzorg mezelf goed. Ik wil nog wel even door."

View publisher imprint