Wijffels over international: 'Als hij naar Ajax gaat, zou ik dat een uitstekende aankoop vinden' | OneFootball

Wijffels over international: 'Als hij naar Ajax gaat, zou ik dat een uitstekende aankoop vinden' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·17 June 2024

Wijffels over international: 'Als hij naar Ajax gaat, zou ik dat een uitstekende aankoop vinden'

Article image:Wijffels over international: 'Als hij naar Ajax gaat, zou ik dat een uitstekende aankoop vinden'

Volgens Maarten Wijffels zou Wout Weghorst perfect bij Ajax passen. De journalist denkt dat de spits van Oranje in Amsterdam beleving zou brengen, waar momenteel geen overvloed van is bij Ajax.

Bij de AD Voetbalpodcast wordt het winnende doelpunt besproken van de spits van TSG Hoffenheim, maar ook de transfergeruchten rond hem. "Wout Weghorst is een spits die altijd aanstaat. Als hij naar Ajax gaat, zou ik dat een uitstekende aankoop vinden. Gelukkig heb ik dat ook wel eens voor deze wedstrijd op Twitter geschreven. Hij brengt ook beleving in de groep."


OneFootball Videos


Weghorst is mogelijk niet de makkelijkste jongen, maar werkt ongelooflijk hard, zo stelt Wijffels. "Je zult het niet altijd met hem eens zijn en hij zal echt wel eens het bloed onder je nagels vandaan halen als medespeler. Maar er gebeurt wel wat. Hij brengt leven in de brouwerij. Als ze aan iets behoefte hebben in Amsterdam, is het dat wel. Ik denk dat het uitstekend zou passen."

Weghorst is op dit moment eigendom van Burnley, maar werd afgelopen seizoen verhuurd aan Hoffenheim. Eerder speelde hij bij onder meer AZ, VfL Wolfsburg en Manchester United. Naast Ajax zou ook FC Twente naar de handtekening van Weghorst dingen.

View publisher imprint