'Westerlo troeft Anderlecht en Club Brugge af voor miljoenendeal' | OneFootball

'Westerlo troeft Anderlecht en Club Brugge af voor miljoenendeal' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·2 July 2024

'Westerlo troeft Anderlecht en Club Brugge af voor miljoenendeal'

Article image:'Westerlo troeft Anderlecht en Club Brugge af voor miljoenendeal'

Terwijl het EK nog volop bezig is, zijn de Belgische teams alweer hun voorbereiding op het nieuwe seizoen aan het doormaken. Daarbij komen ze ook al eens in elkaars vaarwater terecht. Het is deze week niet anders.

Zo zou KVC Westerlo op het punt staan om een miljoenentransfer af te ronden. Zo zouden ze 2,5 miljoen euro betalen voor de helft van de transferrechten op Emin Bayram. Hij komt definitief over van Galatasaray in Turkije.


OneFootball Videos


Volgens Turkse bronnen zou hij eerstdaags zijn contract gaan tekenen bij Westerlo, waar hij vorig seizoen al op huurbasis actief was. De Kemphanen hebben Turkse eigenaars en dat maakte de onderhandelingen ongetwijfeld makkelijker.

Article image:'Westerlo troeft Anderlecht en Club Brugge af voor miljoenendeal'

Daarmee haalt Westerlo stevig uit. Diverse andere teams hadden hem de voorbije maanden op de radar staan namelijk. En daarbij waren er ook een aantal toppers uit onze vaderlandse competitie die zich roerden voor Bayram.

Westerlo, Anderlecht en Club Brugge willen Bayram

Volgens Turkse media zouden zowel Anderlecht als Club Brugge hun oog namelijk hebben laten vallen op de sterkhouder van KVC Westerlo. Bayram speelde afgelopen seizoen dan ook een prima jaargang bij de Kemphanen.

De Turkse verdediger heeft ondertussen een marktwaarde van vier miljoen euro en speelde in totaal 24 wedstrijden voor Westerlo en maakte daarin de nodige indruk op de ploegbazen. Nu ligt een verlengd avontuur tot de mogelijkheden te behoren.

View publisher imprint