Wel heel flauwe straf voor Club Brugge-supporters: dit gaat niet veel veranderen | OneFootball

Wel heel flauwe straf voor Club Brugge-supporters: dit gaat niet veel veranderen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·27 September 2024

Wel heel flauwe straf voor Club Brugge-supporters: dit gaat niet veel veranderen

Article image:Wel heel flauwe straf voor Club Brugge-supporters: dit gaat niet veel veranderen

De supporters van Club Brugge gooiden bekers naar Max Dean, de aanvaller van AA Gent, nadat hij de openingstreffer scoorde in Jan Breydel. Er is een schikking getroffen met betrekking tot de straf.

Afgelopen zondag heeft AA Gent voor sensatie gezorgd en een ijzersterke efficiëntie getoond door met 2-4 te winnen op het veld van Club Brugge.


OneFootball Videos


Aan het einde van de eerste helft gaf Max Dean, de jonge Engelse aanwinst van Gent in de aanval, de Buffalos de voorsprong. Een doelpunt gevierd in de buurt van de withete supporters van Club Brugge.

Deze hebben, volgens de (zeer slechte) gewoonte, bierbekers naar de aanvaller gegooid die zijn doelpunt vierde. Uiteraard zal er een sanctie volgen.

En volgens het Nieuwsblad heeft het parket geprobeerd een minnelijke oplossing te vinden. Een straf die Club Brugge zou moeten accepteren, aangezien die helemaal niet significant is: een eenvoudige boete van €1.000.

Niets om supporters af te schrikken om hun bekers op het veld te gooien, en ook niet genoeg om clubs aan te moedigen actie te ondernemen om deze praktijk te beëindigen.

View publisher imprint