Vanmiddag persconferentie: Priske blikt vooruit op CL-duel met Bayer Leverkusen | OneFootball

Vanmiddag persconferentie: Priske blikt vooruit op CL-duel met Bayer Leverkusen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·18 September 2024

Vanmiddag persconferentie: Priske blikt vooruit op CL-duel met Bayer Leverkusen

Article image:Vanmiddag persconferentie: Priske blikt vooruit op CL-duel met Bayer Leverkusen

Brian Priske komt woensdagmiddag uitgebreid aan het woord. De trainer van Feyenoord blikt om 15:00 uur vooruit tijdens het persmoment in De Kuip op de kraker tegen Bayer Leverkusen. Voor de stadionclub start het avontuur in de Champions League met een thuiswedstrijd tegen de regerend landskampioen van Duitsland.

Voor Feyenoord wacht een loodzware opgave tegen de ploeg van Xabi Alonso. Na matige resultaten en een zevende plek in de Eredivisie is het vertrouwen in Rotterdam op een goed resultaat minimaal. Priske kan tijdens de start van het miljardenbal wel beschikken over Inbeom Hwang. De Zuid-Koreaan is sinds deze week speelgerechtigd en mag daardoor ook voluit meetrainen met de groep.


OneFootball Videos


Ramzi Zerrouki is ook weer inzetbaar voor Feyenoord. De middenvelder was tegen FC Groningen geschorst. Calvin Stengs, Hugo Bueno en Quilindschy Hartman zijn niet inzetbaar vanwege blessures. Thomas Beelen is een twijfelgeval. Of Anis Hadj Moussa weer fit genoeg is om bij de wedstrijdselectie te zitten, is niet bekend. Priske zal ongetwijfeld vanmiddag een update geven over de inzetbaarheid van diverse spelers.

Het persmoment met Brian Priske is vanaf 15:00 uur live te volgen op Feyenoord ONE. In de eerste speelronde van de Champions League staan Feyenoord en Bayer Leverkusen om 18:45 uur tegenover elkaar in De Kuip. Voor de supporters die niet in het stadion aanwezig zijn is de wedstrijd live te zien op Ziggo Sport.

View publisher imprint