Van Persie gaat uit van successen: ‘Verwacht dat hij het hartstikke goed gaat doen’ | OneFootball

Van Persie gaat uit van successen: ‘Verwacht dat hij het hartstikke goed gaat doen’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·21 May 2024

Van Persie gaat uit van successen: ‘Verwacht dat hij het hartstikke goed gaat doen’

Article image:Van Persie gaat uit van successen: ‘Verwacht dat hij het hartstikke goed gaat doen’

Robin van Persie denkt dat Arne Slot gaat slagen bij Liverpool. De topscorer aller tijden van Oranje denkt dat Slot goed is voorbereid op werken in de Premier League en het in zich heeft om succesvol te zijn.

“Ik denk heel goed”, geeft Van Persie aan tegenover ESPN wanneer hem na zijn presentatie bij SC Heerenveen wordt gevraagd hoe Slot het gaat doen in Engeland. “Hij zit echt wel in de lijn van de speelwijze van Jürgen Klopp en wat ze gewend zijn. Ik verwacht dus dat hij het hartstikke goed gaat doen.”


OneFootball Videos


Van Persie denkt dat de voormalig trainer van Feyenoord bij een schitterende club terecht is gekomen. “Liverpool is een van de mooiere clubs in Engeland. Ik heb voor twee andere hele mooie mogen spelen”, doelt hij op Arsenal en Manchester United.

“Hij heeft nu bij Feyenoord goed kunnen oefenen, met dat ritme”, gaat de kersverse trainer van Heerenveen verder. “Dat gaat daar gewoon elf maanden per jaar keihard en snel door. Ook voor hem weer een hartstikke mooie nieuwe kans. Ik geloof er wel in dat het heel goed zal gaan.”

View publisher imprint