Union SG zit met zeer lastig probleem, coach Pocognoli geeft meer uitleg | OneFootball

Union SG zit met zeer lastig probleem, coach Pocognoli geeft meer uitleg | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·18 September 2024

Union SG zit met zeer lastig probleem, coach Pocognoli geeft meer uitleg

Article image:Union SG zit met zeer lastig probleem, coach Pocognoli geeft meer uitleg

Union SG beleefde al een zeer lastig seizoen. De club staat momenteel op de 11e plaats na zeven speeldagen en dat is niet waar de Brusselaars willen staan.

Union SG zit niet goed in de flow. De Brusselaars staan na zeven speeldagen pas op de 11e plaats in het klassement, enkele maanden nadat de club weer naast de titel greep.


OneFootball Videos


Union verloor deze zomer heel wat kwaliteit door Gustaf Nilsson, Cameron Puertas en Mohamed Amoura te verkopen. Er kwam wel wat in de plaats, maar het moet nog beter.

Maar de club kampt nog met een zeer lastig probleem. Op 18 augustus scoorde de Brusselaars voor de laatste keer een doelpunt, tegen Charleroi.

Ondertussen kon Union al drie competitiewedstrijden geen goal meer maken. Coach Sébastien Pocognoli weet dat zijn ploeg nu vooral rustig moet blijven.

"We moeten blijven werken, de spelers gemotiveerd houden. We moeten rustig blijven en we hopen dat de automatismen voorin snel zullen volgen. We hebben onze goede momenten gehad. We creëren wel goede mogelijkheden rond de zestienmeter, maar de afwerking op doel moet beter", vertelde hij.

View publisher imprint