Union SG maakte zomerplannen bekend: Brusselaars zoeken de zon op | OneFootball

Union SG maakte zomerplannen bekend: Brusselaars zoeken de zon op | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·15 June 2024

Union SG maakte zomerplannen bekend: Brusselaars zoeken de zon op

Article image:Union SG maakte zomerplannen bekend: Brusselaars zoeken de zon op

Union Saint-Gilloise heeft haar zomerprogramma bekendgemaakt. Net als vorig jaar zullen de Brusselaars het opnemen tegen een aantal mooie tegenstanders.

Union SG heeft het volledige programma van haar voorbereiding bekendgemaakt, en het is intens. Na hun voorbereiding te zijn gestart op 24 juni, zullen de Brusselaars enkele oefenwedstrijden spelen.


OneFootball Videos


USG zal het op 2 juli om 19.00 uur opnemen tegen KFC Nijlen, vervolgens volgt op 7 juli om 16.00 uur een oefenpartij tegen Patro Eisden Maasmechelen. Deze twee wedstrijden zullen open zijn voor supporters. De dag erna vertrekt Union naar Nederland.

Van 8 tot 13 juli gaat Union op trainingskamp in Arnhem. Daar spelen ze op 12 juli tegen GO Ahead Eagles. Een dag later volgt een wedstrijd tegen PAOK.

Union tegen Sporting CP

Op 17 juli speelt Union SG nog een oefenwedstrijd tegen Sporting CP, in Faro. Supporters zullen de wedstrijd kunnen bijwonen.

Op 20 juli zullen ze het in de Belgische Supercup opnemen tegen Club Brugge. Een dag later volgt de laatste oefenwedstrijd tegen Lierse Kempenzonen.

View publisher imprint