Timber: "Hij is van Champions League-niveau" | OneFootball

Timber: "Hij is van Champions League-niveau" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·6 October 2024

Timber: "Hij is van Champions League-niveau"

Article image:Timber: "Hij is van Champions League-niveau"

Feyenoord wint na de overwinning in de Champions League tegen Girona FC ook van FC Twente. De competitiewedstrijd tegen de ploeg uit Enschede werd beslist in de eerste helft. Ueda en Hwang maakte de doelpunten namens de Rotterdammers. Aanvoerder Quinten Timber werd na de wedstrijd geïnterviewd voor de camera van ESPN.

"We hebben alleen maar lopen strijden deze wedstrijd. Ik was ook een beetje geïrriteerd in het veld. Daarom zit ik nu wat hoger in mijn emotie", zegt Timber. "Dat kwam omdat ik zelf niet lekker in de wedstrijd kwam. Uiteindelijk ben ik blij, we hebben meerdere van deze wedstrijden gehad en het toen nog weggegeven. We hebben gevochten tot het einde en deze over de streep getrokken net als woensdag."


OneFootball Videos


De middenvelder merkte tijdens de wedstrijd dat zijn ploeg er moeilijk in kwam. "We hadden teveel slordige momenten. De eerste twintig minuten was het drukzetten ook gewoon niet goed. De tweede helft was het veel beter. Het belangrijkste zijn de drie punten. Ik ben trots op het team hoe we gestreden hebben, maar we moeten zeker nog stappen maken. Het liefst wil je meer controle hebben en meer kansen creëren."

In-beom Hwang was vandaag erg belangrijk voor Feyenoord en Timber spreekt lovende woorden over zijn Zuid-Koreaanse teamgenoot. "Hij pakt dingen snel op en is communicatief erg sterk. Hij is erg fit en als ik het heb over druk zetten met een hoge intensiteit is hij het perfecte voorbeeld. We zijn blij dat hij er bij is want hij is van Champions League-niveau."

De middenvelder die zich aankomende week weer gaat melden bij het Nederlands Elftal is blij dat zijn ploeg vandaag de overwinning pakte. "Feyenoord staat voor strijden. We gaan vooruit. Ik denk dat de supporters ook blij zijn om dat te zien. De rest komt vanzelf wel. We gaan er hard aan werken."

View publisher imprint