Super League: OH Leuven zet de puntjes op de i tegen Zulte Waregem | OneFootball

Super League: OH Leuven zet de puntjes op de i tegen Zulte Waregem | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·28 September 2024

Super League: OH Leuven zet de puntjes op de i tegen Zulte Waregem

Article image:Super League: OH Leuven zet de puntjes op de i tegen Zulte Waregem

In de Super League voor vrouwen stonden op zaterdag liefst drie duels op het programma. Eentje daarvan ging tussen Zulte Waregem en OH Leuven. De Leuvenaars toonden bij de start van dit seizoen ook de nodige ambities.

Vorige week speelden de vrouwen van OH Leuven hun eerste punten van het seizoen kwijt en dus wilden ze met oog op het verdere vervolg van de Super League flink uithalen tegen Zulte Waregem.


OneFootball Videos


Vier doelpunten tegen Zulte Waregem

Nieuw puntenverlies was uit den boze en dat hadden ze in Leuven goed begrepen. Via Dilja Zomers werd het na een kwartier al 0-1 op The Farm in Zulte. En daar zou het niet bij blijven.

Meteen na rust maakte Hannah Eurlings de match monddood met de 0-2, maar ook Sara Pusztai en Saar Janssen wilden nog hun doelpuntje meepikken tegen Zulte Waregem.

13 op 15 voor OH Leuven

Eindstand op die manier 0-4, waardoor OH Leuven meteen opnieuw over het verrassende Westerlo springt in de stand. Het heeft nu 13 op 15, dat zijn er op dit moment tien meer dan RSC Anderlecht.

Paars-wit heeft wel nog maar één wedstrijd afgewerkt en moet dus nog vol aan de bak de komende weken en maanden. Door de Champions League lieten ze drie wedstrijden uitstellen, maar zij blijven de grote titelfavoriet na zeven titels op rij.

View publisher imprint