Spelerslijst Feyenoord in de UEFA Champions League bekend | OneFootball

Spelerslijst Feyenoord in de UEFA Champions League bekend | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·4 September 2024

Spelerslijst Feyenoord in de UEFA Champions League bekend

Article image:Spelerslijst Feyenoord in de UEFA Champions League bekend

Feyenoord heeft onderstaande namen ingeschreven voor de UEFA Champions League. De Rotterdammers hadden tot dinsdag 3 september 23.59 uur de tijd om de definitieve selectie aan te leveren bij de Europese voetbalbond.

Direct valt op dat de naam van Gjivai Zechiël ontbreekt op de A-lijst, terwijl Antoni Milambo wel zichtbaar is in het overzicht dat is gepubliceerd door de UEFA. Dit betekent niet dat Zechiël niet in actie kan komen, maar dat Feyenoord de middenvelder ziet als jeugdspeler van Onder 21. Zechiël gaat naar verwachting zijn minuten maken in de UEFA Youth League.


OneFootball Videos


Hartman ontbreekt ook

Feyenoord rekent ook niet op een snelle terugkeer van Quilindschy Hartman. De linksback is niet opgenomen op de A-lijst. Hartman herstelt van een zware knieblessure en komt naar verwachting dit kalenderjaar niet meer in actie voor de ploeg van Brian Priske. Hartman moet naar verwachting ook de thuiswedstrijd tegen FC Bayern München en de uitwedstrijd tegen LOSC Lille in januari aan zich voorbij laten gaan.

Plamen Andreev is niet door Feyenoord ingeschreven en gaat geen minuten maken in de Champions League. De doelman kan nog wel worden ingeschreven bij een blessure geval. Op de B-lijst staan spelers die na 1 januari 1998 geboren zijn en vanaf hun vijftiende minstens twee jaar onafgebroken in de jeugdopleiding van hun huidige club hebben gespeeld. Hartman valt hier ook onder, maar omdat de linksback niet is opgenomen in de A-lijst, lijkt een snelle rentree niet in de lijn der verwachting te liggen.

View publisher imprint