Speler van Ajax ‘draait halve dagen’: ‘Hij traint af en toe mee’ | OneFootball

Speler van Ajax ‘draait halve dagen’: ‘Hij traint af en toe mee’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·6 July 2024

Speler van Ajax ‘draait halve dagen’: ‘Hij traint af en toe mee’

Article image:Speler van Ajax ‘draait halve dagen’: ‘Hij traint af en toe mee’

Het is nog altijd de vraag wanneer Steven Berghuis weer fit is bij Ajax. De routinier, die vrijdagmiddag ontbrak in de selectie van Ajax voor de eerste oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle, draait ‘halve dagen’, zo weet Voetbal International-journalist Tim van Duijn zaterdag te melden.

Francesco Farioli werd voorafgaand aan de vriendschappelijke ontmoeting tegen PEC op sportcomplex de Toekomst voor de camera van Ziggo Sport gevraagd naar de situatie van Berghuis. De routinier traint weliswaar mee met de groep, maar is nog niet wedstrijdfit. De Italiaan hoopt de aanvaller zo snel mogelijk volledig te kunnen inzetten, zo liet hij weten.


OneFootball Videos


Van Duijn, Ajax-volger namens VI, komt daags na de verloren seizoensopener met nieuws over de sterkhouder van de Amsterdammers: “Steven Berghuis traint af en toe mee bij Ajax en draait halve dagen. Niet te zeggen wanneer hij weer fit is.”

Berghuis sukkelt al lange tijd met blessures. Door eerst een knieblessure en later ook een zere rug stond hij tussen 18 februari en 5 mei aan de kant.

View publisher imprint