Sneijder stelt zich beschikbaar om Ajax te helpen: ‘Het kriebelt, want het gaat je aan je hart’ | OneFootball

Sneijder stelt zich beschikbaar om Ajax te helpen: ‘Het kriebelt, want het gaat je aan je hart’ | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·30 April 2024

Sneijder stelt zich beschikbaar om Ajax te helpen: ‘Het kriebelt, want het gaat je aan je hart’

Article image:Sneijder stelt zich beschikbaar om Ajax te helpen: ‘Het kriebelt, want het gaat je aan je hart’

Wesley Sneijder zou Ajax graag helpen om er weer bovenop te komen. De oud-middenvelder heeft zichzelf in het verleden wel in Amsterdam aangeboden, maar daar is vooralsnog niets van gekomen.

“Het kriebelt zeker, want het gaat je aan je hart”, geeft Sneijder aan wanneer hem tijdens de voorbeschouwing van het Champions League-duel tussen Bayern München en Real Madrid op RTL wordt gevraagd of hij Ajax zou willen helpen. “In een slechte periode vind je dat niet leuk als Ajacied, dus dan wil je graag helpen.”


OneFootball Videos


De recordinternational van Oranje geeft aan dat hij Ajax in het verleden al heeft laten weten dat hij daar beschikbaar voor is. “Maar des te langer het duurt, des te verder het wegebt. Ik ben daar op dit moment dus niet echt mee bezig, het speelt totaal niet.”

Toch ziet Sneijder het nog altijd zitten om in de toekomst bij Ajax aan de slag te gaan. “Ik zou het zeker wel ambiëren”, geeft hij aan. “Júíst met wat krachten die je kunt bundelen om een club weer gezond te maken", refereert hij aan de uitspraken die Rafael van der Vaart maandag deed bij Rondo op Ziggo Sport. "Nu is dat bij Ajax denk ik wel wat makkelijker dan bijvoorbeeld bij Vitesse", besluit hij.

View publisher imprint