Rode Duivel laat even op zich wachten en wint prijs | OneFootball

Rode Duivel laat even op zich wachten en wint prijs | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·2 September 2024

Rode Duivel laat even op zich wachten en wint prijs

Article image:Rode Duivel laat even op zich wachten en wint prijs

Vandaag startten de Rode Duivels hun voorbereiding op de groepsfase van de Nations League. Johan Bakayoko sluit later aan bij de groep en had daarvoor een goede reden.

Bakayoko woonde vanavond de ceremonie van de Eredivisie Awards bij, waar hij is gekroond tot Johan Cruijff Talent van het Jaar. De 21-jarige aanvaller van PSV ontving de meeste stemmen voor deze prestigieuze prijs.


OneFootball Videos


Johan Bakayoko kan terugkijken op een uitstekend seizoen met PSV. In de Eredivisie kwam hij afgelopen seizoen 33 keer in actie, waarin hij twaalf doelpunten maakte en negen assists gaf.

De aanvaller werd bovendien drie keer uitgeroepen tot Johan Cruijff Talent van de Maand. Mede dankzij zijn prestaties werd PSV vorig seizoen voor de 25ste keer kampioen van Nederland.

De Rode Duivels spelen deze vrijdag hun eerste wedstrijd tegen Israël, gevolgd door een verplaatsing naar Frankrijk op maandag.

Na een teleurstellend EK is het nu van groot belang voor de Duivels om goede resultaten te boeken. Op de eerste training tekenden de overige 22 spelers present.

View publisher imprint