‘Premier League-club ziet twijfel bij Dortmund en informeert naar Maatsen’ | OneFootball

‘Premier League-club ziet twijfel bij Dortmund en informeert naar Maatsen’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·14 June 2024

‘Premier League-club ziet twijfel bij Dortmund en informeert naar Maatsen’

Article image:‘Premier League-club ziet twijfel bij Dortmund en informeert naar Maatsen’

Aston Villa heeft bij Chelsea geïnformeerd naar Ian Maatsen. De EK-ganger speelde afgelopen seizoenshelft op huurbasis voor Borussia Dortmund, waar hij indruk maakte. De Duitsers willen met hem verder, maar vinden de afkoopsom van omgerekend 41,5 miljoen euro te gortig, dus ziet Aston Villa zijn kans schoon.

Volgens The Telegraph heeft Aston Villa navraag gedaan bij Chelsea naar Maatsen. De linksback maakte in de tweede seizoenshelft indruk bij Borussia Dortmund, maar de verliezend Champions League-finalist wil niet aan de afkoopsom voldoen.


OneFootball Videos


Maatsen bereidt zich momenteel voor met Oranje op het Europees Kampioenschap in Duitsland. De verdediger viel in eerste instantie af uit de voorselectie, maar mag door de blessures van Frenkie de Jong en Teun Koopmeiners alsnog mee naar het toernooi. Voor Nederland start het toernooi op zondag 16 juni met een wedstrijd tegen Polen.

Naast Maatsen heeft Aston Villa ook interesse in Connor Gallagher. Toch kan de club uit Birmingham pas wat ondernemen als Jhon Duran wordt verkocht. Daarom hebben the Villans Chelsea toestemming gegeven om de gesprekken met de spits te openen. De Colombiaan zou een bedrag van omgerekend 47,4 miljoen euro op moeten leveren.

View publisher imprint