Opstelling Feyenoord: Arne Slot voert vier wijzigingen door in Deventer | OneFootball

Opstelling Feyenoord: Arne Slot voert vier wijzigingen door in Deventer | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·25 April 2024

Opstelling Feyenoord: Arne Slot voert vier wijzigingen door in Deventer

Article image:Opstelling Feyenoord: Arne Slot voert vier wijzigingen door in Deventer

Feyenoord begint tegen Go Ahead Eagles met vier nieuwe gezichten in de basis ten opzichte van de bekerfinale tegen N.E.C. van afgelopen zondag (1-0). Justin Bijlow keert in Deventer terug onder de lat van de Rotterdammers, terwijl trainer Arne Slot - deels noodgedwongen - ook basisplaatsen inruimt voor Gernot Trauner, Anthoni Milambo en Luka Ivanusec.

Het was een bewogen week voor Feyenoord, die begon met de huldiging voor het winnen van de KNVB Beker. De aandacht ging daarna echter al snel volledig uit naar trainer Slot, die hard op weg lijkt naar Liverpool. De 45-jarige succescoach moet op Anfield de opvolger worden van de immens populaire Jürgen Klopp, maar zit sowieso nog vier wedstrijden op de bank van de Rotterdammers, te beginnen in Deventer.


OneFootball Videos


Ten opzichte van de bekerfinale tegen N.E.C. (1-0) kan Slot niet beschikken over matchwinner Igor Paixão. Hij wordt in Deventer vervangen door de Kroaat Luka Ivanusec. Doelman Timon Wellenreuther is daarentegen wél gewoon beschikbaar, maar keert terug naar de reservebank omdat eerste keeper Justin Bijlow volledig hersteld is van zijn blessure en zijn plaats onder de lat weer terugkrijgt. Milambo start op het middenveld omdat Calvin Stengs lichtgeblesseerd is, Trauner krijgt op zijn beurt zijn plaats in het centrum van de defensie terug. Lutsharel Geertruida start daarom als rechtsback, waardoor Bart Nieuwkoop weer naar de bank verhuist.

Opstelling Feyenoord

View publisher imprint