OFFICIEEL: KVC Westerlo doet zaken met Tottenham en haalt vervanger voor Madsen, die meteen het nummer 10 krijgt | OneFootball

OFFICIEEL: KVC Westerlo doet zaken met Tottenham en haalt vervanger voor Madsen, die meteen het nummer 10 krijgt | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·5 September 2024

OFFICIEEL: KVC Westerlo doet zaken met Tottenham en haalt vervanger voor Madsen, die meteen het nummer 10 krijgt

Article image:OFFICIEEL: KVC Westerlo doet zaken met Tottenham en haalt vervanger voor Madsen, die meteen het nummer 10 krijgt

KVC Westerlo heeft een vervanger voor Nicolas Madsen eindelijk helemaal beet. Alfie Devine wordt geleend van Tottenham.

KVC Westerlo moest deze zomermercato afscheid nemen van Nicolas Madsen. De aanvallende middenvelder tekende een contract bij QPR en verliet de Kempen.


OneFootball Videos


In Westerlo moesten ze dus volop op zoek naar een vervanger voor de Deense spelmaker. Die hebben ze nu uiteindelijk bij Tottenham gevonden.

Eerder deze zomer deden de Kemphanen al zaken met Tottenham door Luka Vuskovic te halen. Deze keer is het Alfie Devine die overkomt. Hij wordt geleend tot aan het einde van dit seizoen.

Devine maakte bij de Engelse club al snel indruk door op zijn 16e op zijn debuut te scoren in de FA Cup. Daarmee werd hij overigens ook de jongste doelpuntenmaker bij de club.

Afgelopen seizoen werd hij aan Port Vale en Plymouth uitgeleend, terwijl hij er nu voor kiest om verder te gaan in de Belgische Kempen. Hij zal bij Westerlo het nummer 10 dragen.

View publisher imprint