Ochtendjournaal: Het siert Priske dat hij zich niet beklaagt over transferzomer | OneFootball

Ochtendjournaal: Het siert Priske dat hij zich niet beklaagt over transferzomer | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·16 September 2024

Ochtendjournaal: Het siert Priske dat hij zich niet beklaagt over transferzomer

Article image:Ochtendjournaal: Het siert Priske dat hij zich niet beklaagt over transferzomer

Met drie gelijke spelen en slechts één overwinning is bij Feyenoord sprake van een slechte seizoensstart. De ochtendkranten konden maandag dan ook opnieuw weinig positiefs melden over de club. Dat deze week de kraker tegen Bayer Leverkusen eraan komt, baart nog eens extra zorgen.

Het Algemeen Dagblad zag een herhaling van zetten in Groningen, waar Brian Priske zich na afloop opnieuw moest verantwoorden voor een niet gewonnen wedstrijd. "Daar zat hij weer, achter een tafel tegenover een horde journalisten. De trainer vertelde maar weer eens dat 'Feyenoord zich zal moeten verbeteren'. Dat het ook volgens hem zowel offensief als defensief nog bepaald niet op rolletjes loopt bij de Rotterdammers. Dat Priske tijdens een persconferentie of voor draaiende camera's niet het achterste van zijn tong laat zien, is normaal. Dat hij achter de gesloten kleedkamerdeur samen met zijn spelersgroep tot meer gedetailleerde vaststellingen kwam, is wel te hopen."


OneFootball Videos


"Het siert Priske dat hij zich vooralsnog niet beklaagt over de voorbije transferzomer, die niet bepaald als vakwerk kan worden bestempeld", oordeelde de krant. "De basiskrachten Mats Wieffer en Yankuba Minteh waren al maanden weg en toch kwamen er geen vervangers. Tegen Groningen speelde Gjivai Zechiël op de plek van Wieffer en Bart Nieuwkoop op de stek van Minteh. Dat is veelzeggend, zonder die spelers daarmee tekort te doen."

Champions LeagueDe tegenvallende resultaten zijn extra zorgwekkend met de start van de Champions League in het vooruitzicht, zo benadrukte De Telegraaf. "De startpremie is weliswaar binnen in De Kuip, maar iedere wedstrijd valt er veel geld te verdienen: 2,1 miljoen voor een overwinning en nog 7 ton voor een gelijkspel. Met de Duitse hogesnelheidstrein Bayer Leverkusen in aantocht belooft dat weinig goeds voor een Feyenoord uit vorm."

View publisher imprint