Noussair Mazraoui staat voor verrassende overstap bij Bayern München | OneFootball

Noussair Mazraoui staat voor verrassende overstap bij Bayern München | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·7 July 2024

Noussair Mazraoui staat voor verrassende overstap bij Bayern München

Article image:Noussair Mazraoui staat voor verrassende overstap bij Bayern München
Article image:Noussair Mazraoui staat voor verrassende overstap bij Bayern München

© IMAGO

Noussair Mazraoui kan zijn carrière komend seizoen vervolgen bij Atlético Madrid, zo melden Spaanse media. De 26-jarige vleugelverdediger staat momenteel onder contract bij Bayern München, waar hij volgens de laatste berichtgeving mag vertrekken. Mazraoui is samen met onder anderen Matthijs de Ligt in de etalage gezet door de Duitse topclub.


OneFootball Videos


Bayern kreeg twee jaar geleden een buitenkans toen Mazraoui transfervrij kon worden overgenomen van Ajax. De 28-voudig Marokkaans international wist, mede door blessureleed, zijn niveau niet te halen in München en kwam verdeeld over twee seizoenen 55 duels in actie. Mazraoui moest liefst negentien wedstrijden door blessureleed aan zich voorbij laten gaan.

Mazraoui zou na twee magere jaren bij Bayern de club nu mogen verlaten en Atlético hoopt te profiteren van de situatie van de rechtsback in Zuid-Duitsland. De Spaanse topclub zou Mazraoui middels een verhuur willen aantrekken. In de overeenkomst zal dan een niet nader genoemde optie tot koop worden opgenomen.

Het is niet bekend of Bayern open staat voor een tijdelijk vertrek van Mazraoui, die nog tot medio 2026 vastligt in de Allianz Arena. De mandekker vertegenwoordigt volgens het algoritme van FootballTransfers momenteel een Estimated Transfer Value (ETV) van 21 miljoen euro.

View publisher imprint