Noa Vahle uit enorme bewondering na bijwonen van persconferentie Oranje | OneFootball

Noa Vahle uit enorme bewondering na bijwonen van persconferentie Oranje | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·29 June 2024

Noa Vahle uit enorme bewondering na bijwonen van persconferentie Oranje

Article image:Noa Vahle uit enorme bewondering na bijwonen van persconferentie Oranje

Verslaggever Noa Vahle is onder de indruk van aanvoerder Virgil van Dijk en vice-aanvoerder Nathan Aké. Het tweetal schoof vrijdag aan bij de persconferentie van het Nederlands elftal, nadat er toch twee dagen lang een mediastilte is geweest bij de ploeg van bondscoach Ronald Koeman na de deceptie tegen Oostenrijk.

“Zij kregen natuurlijk een vragenvuur van de aanwezige journalisten, want die hebben al twee dagen kunnen broeden op welke vragen ze allemaal kunnen stellen”, vertelt Vahle bij Vandaag Inside Oranje. “Het was wel bewonderenswaardig hoe rustig die twee spelers daar mee om gingen. Ze gingen echt geen vraag uit de weg.”


OneFootball Videos


Vahle maakte uit de persconferentie op dat de wedstrijd tegen Oostenrijk uitvoerig is nabesproken. “Je merkt dat iedereen in de spiegel heeft gekeken, dat iedereen zijn verantwoordelijk heeft gepakt en zeker ook de captain Virgil van Dijk, want hij kreeg ook de nodige kritiek na die wedstrijd. Hij zei zelf op de persconferentie dat hij dat absoluut niet onterecht vond", aldus de verslaggever.

View publisher imprint