Noa Lang en Blossom de Weerd delen heuglijk nieuws op Instagram | OneFootball

Noa Lang en Blossom de Weerd delen heuglijk nieuws op Instagram | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·12 June 2024

Noa Lang en Blossom de Weerd delen heuglijk nieuws op Instagram

Article image:Noa Lang en Blossom de Weerd delen heuglijk nieuws op Instagram

Noa Lang komt op Instagram met geweldig nieuws: de aanvaller van PSV en zijn partner Blossom de Weerd zijn op 1 juni opnieuw ouders geworden van een zoon. Het tweede kind van de tienvoudig Oranje-international heeft de naam Ryver Oakley gekregen.

Ryver is het jongere broertje van Navy Livai, die in april 2023 werd geboren. Daarnaast heeft Blossom nog een dochter uit een eerdere relatie, die Skylar heet. Sinds vorige week bestaat het gezin dus uit drie kinderen, maar pas twaalf dagen na de geboorte maakt de aanvaller voor het eerst publiekelijk melding van de gezinsuitbreiding.


OneFootball Videos


Naast een foto waarop hij zelf met het pasgeboren jongetje op de bank zit, deelt Lang ook een filmpje waaruit blijkt dat Ryver niet alleen in zijn hart verankerd zit. De naam van het jongetje blijkt inmiddels ook zeer prominent op zijn rechterschouder te zijn vereeuwigd in een tattoo.

Veel (oud-)collega's en andere prominenten in de voetbalwereld hebben op de Instagram-post van Lang gereageerd. Zo zijn er onder meer felicitaties door Justin Kluivert, Myron Boadu, Armel Bella-Kotchap en Ché Nunnely geplaatst. Ook het officiële Instagram-account van Club Brugge laat van zich horen.

View publisher imprint