đŸŽ„ MbappĂ© verbroedert met Nederlandse spelers na EK-wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk | OneFootball

đŸŽ„ MbappĂ© verbroedert met Nederlandse spelers na EK-wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·22 June 2024

đŸŽ„ MbappĂ© verbroedert met Nederlandse spelers na EK-wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk

Article image:đŸŽ„ MbappĂ© verbroedert met Nederlandse spelers na EK-wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk

Vrijdagavond speelde Nederland tegen Frankrijk. De wedstrijd eindigde op 0-0. na de wedstrijd amuseerde Mbappé zich met zijn Nederlandse collega's.

Vrijdagavond stond er een topwedstrijd op het programma in groep D van het EK. Nederland keek Frankrijk in de ogen. De wedstrijd eindigde in een troosteloze brilscore: 0-0.


OneFootball Videos


Nederland kon nochtans wel een doelpunt maken maar die werd afgekeurd. De scheidsrechter keurde het doelpunt af wegens hinderlijk buitenspel van Dumfries op het schot van Simons.

In Nederland voelen ze zich bestolen. Met het gelijkspel staan Nederland en Frankrijk nu samen aan kop in groep D. Beide landen hebben vier punten na twee wedstrijden. Oostenrijk staat derde en Polen achteraan met nul punten.

Ondanks het gelijkspel en een dubieus afgekeurd doelpunt was er een aangename sfeer na de wedstrijd. In de catacomben vond Mbappé enkele spelers van Nederland en amuseerde zich.

Op beelden is te zien hoe MbappĂ© grapt met Wijnaldum, Simons en Depay. “ I was thinking he was killing us”, klonk het zelfs bij de Fransman toen Xavi Simons aankwam.

View publisher imprint