Mbappé, Kane of Gakpo? Dit zijn de kandidaten om topscorer van het EK 2024 te worden | OneFootball

Mbappé, Kane of Gakpo? Dit zijn de kandidaten om topscorer van het EK 2024 te worden | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·12 June 2024

Mbappé, Kane of Gakpo? Dit zijn de kandidaten om topscorer van het EK 2024 te worden

Article image:Mbappé, Kane of Gakpo? Dit zijn de kandidaten om topscorer van het EK 2024 te worden

Op vrijdagavond wordt het Europees kampioenschap voetbal door Duitsland en Schotland in gang gezet. Bij sommige EK-pools moet er een topscorer geselecteerd worden voor het eindtoernooi op Duitse bodem. Harry Kane, Cody Gakpo of toch Kylian Mbappé? Dit zijn de grootste kanshebbers voor de topscorerstitel tijdens het EK 2024 in Duitsland.

Bij het kiezen van een échte goaltjesdief is het nodig om te kijken naar de spits van een kanshebber voor de Europese titel. Thuisland Duitsland, Engeland en Frankrijk lijken de drie grootste kanshebbers voor de EK-overwinning. Omdat Duitsland niet écht met een spits speelt is de kans aanwezig dat de topscorer van het toernooi uit Engeland of Frankrijk moet komen.


OneFootball Videos


Kylian Mbappé en Harry Kane lijken de twee topfavorieten te zijn voor deze prijs. Outsiders van het toernooi kunnen België en Portugal zijn. Vandaar dat Cristiano Ronaldo en Romelu Lukaku (de doelpuntenmachines van de twee landen) hoog op het lijstje staan. Het is flink scrollen voordat Memphis Depay op de lijst gevonden kan worden. De Oranje-vedette lijkt weinig kans te maken op deze titel.

View publisher imprint