Martens hoopt op Sadiq tegen Fortuna | OneFootball

Martens hoopt op Sadiq tegen Fortuna | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: AZFanpage

AZFanpage

·4 October 2024

Martens hoopt op Sadiq tegen Fortuna

Article image:Martens hoopt op Sadiq tegen Fortuna

AZ neemt het drie dagen na de nederlaag tegen Athletic Club alweer op tegen Fortuna Sittard. In zijn voorbeschouwing op het duel met de Limburgers vertelde hoofdtrainer Martens goede hoop te hebben dat Ibrahim Sadiq weer bij de selectie aansluit.

Sadiq miste de duels tegen FC Utrecht en Bilbao wegens een lichte blessure. De Ghanees, die er tegen PEC Zwolle nog twee inschoot, is er dit weekend mogelijk weer bij. Goes zal er zondag nog niet bij zijn. Naar verwachting zal Martins Indi hem in het hart van de verdediging vervangen.


OneFootball Videos


Fortuna Sittard

Tegenstander Fortuna Sittard heeft het na een sterke competitiestart weer wat lastiger in de Eredivisie. De ploeg van Danny Buijs pakte in de eerste twee wedstrijden de volle buit, maar moet het in de laatste vijf wedstrijden doen met slechts één puntje. Halilovic en Bullaude zijn met twee goals gedeeld topscorers bij de Limburgers.

AZ bewaart goede herinneringen aan de laatste drie wedstrijden in Sittard. Allen werden gewonnen. Van de overwinning op 16 april 2023 zullen sommige fans zich nog de prachtgoal van Milos Kerkez herinneren.

Aftrap

Fortuna Sittard – AZ begint zondag 6 oktober om 20:00 uur.

View publisher imprint