Manchester City legt verrassend en fors bod neer bij PSV | OneFootball

Manchester City legt verrassend en fors bod neer bij PSV | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·30 July 2024

Manchester City legt verrassend en fors bod neer bij PSV

Article image:Manchester City legt verrassend en fors bod neer bij PSV

Manchester City heeft een bod van een 'bedrag met zeven cijfers' neergelegd bij PSV, zo weet het Eindhovens Dagblad. De regerend kampioen van Engeland wil aanvaller Jason van Duiven binnenhalen.

Het zou gaan om een bod van iets meer dan twee miljoen euro. Daar zitten bonussen bij inbegrepen. PSV verleent nog geen medewerking en wil een forsere transfersom zien. Het conract van Van Duiven loopt nog twee jaar door.


OneFootball Videos


Het idee is om Van Duiven vervolgens te stallen bij het Belgische Lommel, dat eveneens onderdeel is van de City Football Group. Bij PSV heeft Van Duiven weinig perspectief op veel speeltijd. Zelf staat hij wel open voor de stap naar de City Football Group.

De negentienjarige Van Duiven speelde nog geen enkele officiële wedstrijd voor PSV. Wel kwam hij al 48 keer uit voor Jong PSV (21 doelpunten) en zat hij driemaal bij de wedstrijdselectie van PSV 1. In de tweede seizoenshelft van 2023/24 werd hij gestald bij Almere City, waarvoor hij 14 keer in actie kwam (0 goals).

Door de concurrentie van Luuk de Jong en Ricardo Pepi lijkt veel speeltijd in PSV 1 er komend seizoen niet in te zitten. De spits zou momenteel 'enorm gewild' zijn op de transfermarkt en wordt 'al meerdere jaren' gevolgd door 'veel Eredivisie-clubs'. Het zou echter dus kunnen dat zijn toekomst in het buitenland ligt.

View publisher imprint