KRC Genk blijft zich maar versterken en haalt nu ook middenvelder op bij recordkampioen | OneFootball

KRC Genk blijft zich maar versterken en haalt nu ook middenvelder op bij recordkampioen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·2 July 2024

KRC Genk blijft zich maar versterken en haalt nu ook middenvelder op bij recordkampioen

Article image:KRC Genk blijft zich maar versterken en haalt nu ook middenvelder op bij recordkampioen

KRC Genk wil er in het nieuwe seizoen opnieuw helemaal staan. Daartoe heeft het al flink wat transfers gedaan en er is er nog eentje bijgekomen. Een jonge verdedigende middenvelder tekende present op dinsdag bij de Limburgers.

KRC Genk heeft deze zomer al een aantal pittige transfers gedaan. Eerst was er coach Fink, daarna kwamen ook Matte Smets en Jarne Steuckers over van STVV naar Racing Genk. En daar bleef het niet bij voor de Limburgers.


OneFootball Videos


Ook de Venezolaan Adrian Palacios werd al in huis gehaald, nu hebben ze met Luka Lukanic een nieuwe topper zo goed als beet. De jonge verdedigende middenvelder komt over van Dinamo Zagreb met een duidelijk plan.

De 20-jarige defensieve middenvelder werd vorig seizoen uitgeleend aan het Bosnische Zrinjski Mostar, maar nu gaat het over een definitieve transfer. Hij zou eerstdaags een meerjarig contract tekenen en wordt later deze week voorgesteld.

De jongeling tekent op training meteen present bij de A-kern, al lijkt het erop dat Luka Lukanic daarna mogelijk zal worden ingezet bij jong Genk in de Challenger Pro League - tenzij hij zich meteen kan bewijzen onder Fink natuurlijk.

View publisher imprint