Koeman verrast enorm en roept tóch nog vervanger voor Teun Koopmeiners op | OneFootball

Koeman verrast enorm en roept tóch nog vervanger voor Teun Koopmeiners op | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·12 June 2024

Koeman verrast enorm en roept tóch nog vervanger voor Teun Koopmeiners op

Article image:Koeman verrast enorm en roept tóch nog vervanger voor Teun Koopmeiners op

Joshua Zirkzee wordt door bondscoach Ronald Koeman ingevlogen naar Wolfsburg voor het Europees kampioenschap voetbal in Duitsland. In eerste instantie wilde Koeman geen vervanger oproepen voor de geblesseerde Teun Koopmeiners, maar Zirkzee gaat nu toch mee met het Nederlands elftal, zo meldt de KNVB.

Komende zondag staat om 15.00 uur de eerste groepswedstrijd tegen Polen op het programma. Het Nederlands elftal gaat niet met een 25-koppige selectie naar Hamburg voor de eerste wedstrijd, maar met een 26-koppige selectie. Ook met het oog op de fysieke kwaaltjes van Brian Brobbey is Zirkzee ingevlogen.


OneFootball Videos


Zirkzee, die op vakantie was in Miami, vliegt vanaf het vakantie-oord in de Verenigde Staten naar het Wolfsburg waar het Nederlands elftal verblijft. Koeman heeft voor mekaar weten te boksen dat er 26 spelers meemogen per selectie. De bondscoach kreeg redelijk wat kritiek omdat hij in eerste instantie geen vervanger voor de afgevallen Koopmeiners meenam. Maar goed, nu zitten er toch 26 spelers in de selectie.

View publisher imprint