Kenneth Perez ziet gezichten van twee Oranje-spelers en wijst resoluut naar reservebank | OneFootball

Kenneth Perez ziet gezichten van twee Oranje-spelers en wijst resoluut naar reservebank | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·9 June 2024

Kenneth Perez ziet gezichten van twee Oranje-spelers en wijst resoluut naar reservebank

Article image:Kenneth Perez ziet gezichten van twee Oranje-spelers en wijst resoluut naar reservebank

Kenneth Perez vindt dat Steven Bergwijn en Wout Weghorst in ieder geval geen kansen als basisspeler bij het Nederlands elftal moeten krijgen, zo heeft de analist van ESPN zondagavond duidelijk gemaakt in een video van de betaalzender. Perez verwijst de aanvallers van respectievelijk Ajax en Hoffenheim resoluut naar de reservebank.

In de video van ESPN maakt Perez een opstelling van het Nederlands elftal voor het komende EK in Duitsland. Als de analist bij de voorhoede is aangekomen, krijgt hij van presentator Wouter Bouwman als eerst een kaart met Weghorst zijn gezicht in zijn handen gedrukt. De reactie van Perez spreekt vervolgens boekdelen: "Hij speelt niet", zegt de Deense oud-voetballer resoluut.


OneFootball Videos


Vervolgens krijgt Perez de kaart met daarop het gezicht van Bergwijn aangegeven door Bouwman, die al moet lachen als Perez de kaart in handen krijgt: "Hij speelt zéker niet", reageert Perez, die in de voorhoede van het Nederlands elftal op het aankomende EK zou kiezen voor Donyell Malen, Memphis Depay en Cody Gakpo.

View publisher imprint