Kasanwirjo na fraaie assist bij Jong Oranje: ''Feyenoord volgend jaar? Wie weet'' | OneFootball

Kasanwirjo na fraaie assist bij Jong Oranje: ''Feyenoord volgend jaar? Wie weet'' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·15 October 2024

Kasanwirjo na fraaie assist bij Jong Oranje: ''Feyenoord volgend jaar? Wie weet''

Article image:Kasanwirjo na fraaie assist bij Jong Oranje: ''Feyenoord volgend jaar? Wie weet''

Neraysho Kasanwirjo heeft Feyenoord niet definitief uit zijn hoofd gezet. De 22-jarige verdediger wordt door de Rotterdammers dit seizoen verhuurd aan Rangers FC en hoopt zich in Schotland verder te ontwikkelen. Kasanwirjo behoorde deze interlandperiode tot de selectie van Jong Oranje en was maandagavond belangrijk met een schitterende assist op Emanuel Emegha.

De eerste weken van Kasanwirjo bij Rangers FC bevallen tot nu toe goed. ''Ik ben goed opgevangen in Schotland. De trainer is heel direct en dat heb ik nodig'', vertelt hij na afloop van het gewonnen duel tegen de leeftijdsgenoten van Zweden aan VoetbalPrimeur. ''Feyenoord volgend jaar? Wie weet... Eerst heel veel minuten maken nu en een goed seizoen draaien. Dan zien we aan het einde van het rit wel hoe of wat.''


OneFootball Videos


Kasanwirjo moet zich voorlopig focussen op speelminuten bij Rangers FC. De verdediger kwam tot nu toe zeven keer in actie, maar deed dat vooral als invaller. In de Europa League tegen Malmö FF had Kasanwirjo voor het eerst een basisplaats te pakken. Het duel werd met 2-0 gewonnen en de verdediger van Feyenoord presteerde in Zweden uitstekend. In de competitie heeft Kasanwirjo zijn basisdebuut nog niet gemaakt.

View publisher imprint