Johan Boskamp wil nog iets kwijt over fluitconcert voor Rode Duivels: "Ik schrok met kapot!" | OneFootball

Johan Boskamp wil nog iets kwijt over fluitconcert voor Rode Duivels: "Ik schrok met kapot!" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·27 June 2024

Johan Boskamp wil nog iets kwijt over fluitconcert voor Rode Duivels: "Ik schrok met kapot!"

Article image:Johan Boskamp wil nog iets kwijt over fluitconcert voor Rode Duivels: "Ik schrok met kapot!"

De Rode Duivels werden na de wedstrijd tegen Oekraïne uitgefloten door de eigen supporters. Johan Boskamp schrok zich naar eigen zeggen kapot.

Geen fraaie beelden na het laatste fluitsignaal bij wedstrijd tegen Oekraïne. De supporters van de Rode Duivels trakteerden de spelers op een fluitconcert, die op hun beurt naar binnen trokken zonder te gaan groeten.


OneFootball Videos


Johan Boskamp heeft er zijn eigen mening over, maar hij schrok vooral erg hard. "Ach, supporters mogen van mij doen wat ze willen. Ze betalen genoeg geld voor die kaartjes. En het was natuurlijk geen wedstrijd om gelukkig van te worden", vertelde hij bij Het Belang van Limburg.

"Maar uiteindelijk heeft België zich toch gekwalificeerd, of niet soms? Als je die supporters bezig zag, leek het wel alsof ze uitgeschakeld waren. Ik schrok me kapot. Dit heb ik nog nooit gezien van de Belgische fans."

Kevin De Bruyne gebaarde richting zijn ploegmaats om naar binnen te trekken. Maar dat vond Boskamp ook niet de beste beslissing. "Hmm nee, dat had ie niet moeten doen."

"De supporters de rug toekeren is nooit slim. Dat zal ie zelf ook wel beseffen. Een paar keer klappen en dan naar binnen. Meer moet dat ook niet zijn", besluit Boskamp.

View publisher imprint