Jan Joost van Gangelen dol op Oranje-speler: 'Mijn dochter mag met hem thuiskomen' | OneFootball

Jan Joost van Gangelen dol op Oranje-speler: 'Mijn dochter mag met hem thuiskomen' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·16 June 2024

Jan Joost van Gangelen dol op Oranje-speler: 'Mijn dochter mag met hem thuiskomen'

Article image:Jan Joost van Gangelen dol op Oranje-speler: 'Mijn dochter mag met hem thuiskomen'

Nathan Aké heeft het hart veroverd van Jan Joost van Gangelen. Sterker nog: de presentator van ESPN zou een gelukkig man zijn als zijn dochter Koosje (10) in de toekomst zou thuiskomen met iemand als de verdediger van Manchester City.

Terwijl Aké een interview gaf aan ESPN, zei Van Gangelen achter de schermen tegen Hans Kraay junior dat hij zijn dochter wel een man als Aké zou gunnen. Daarna vroeg Kraay aan Van Gangelen om die opmerking even te herhalen toen de camera’d draaiden.


OneFootball Videos


“Koosje is nu tien, dus laten we vooral niet te hard van stapel lopen. Maar mocht ze nou over een jaar of tien thuiskomen met een Nathan Aké, dan ben ik een gelukkig man. Iemand die bloemen meeneemt voor mijn vrouw, hij is slim, bedachtzaam, relaxed…”, somt Van Gangelen op.

Kraay is ook gecharmeerd van Aké, die met een interceptie voorafgaand aan de 1-1 een belangrijke rol speelde voor Oranje tegen Polen. “Hij maakt zowel binnen als buiten het veld een heel goede, standvastige en stabiele indruk. Zoals je hem hoort praten, zo voetbalt hij ook.”

View publisher imprint