Jagiellonia Bialystok - Ajax op tv: hoe laat en op welke manier te kijken? | OneFootball

Jagiellonia Bialystok - Ajax op tv: hoe laat en op welke manier te kijken? | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·22 August 2024

Jagiellonia Bialystok - Ajax op tv: hoe laat en op welke manier te kijken?

Article image:Jagiellonia Bialystok - Ajax op tv: hoe laat en op welke manier te kijken?

Ajax neemt het donderdagavond 22 augustus op tegen de Poolse kampioen Jagiellonia Bialystok in de laatste voorronde van de Europa League. De heenwedstrijd in Polen wordt live uitgezonden door Ziggo Sport, maar hoe laat begint het duel? En hoe kun je Jagiellonia Bialystok - Ajax kijken als je geen klant bent van Ziggo?

Hoe laat begint Jagiellonia Bialystok - Ajax?

Jagiellonia Bialystok en Ajax trappen het duel donderdagavond om 20.45 uur af in het Bialystok Stadion. Het duel staat onder leiding van de Sloveense scheidsrechter Rade Obrenovic. Hij wordt bijgestaan door landgenoten Jure Praprotnik en Grega Kordez, terwijl Martin Matoša als vierde official fungeert. De videoarbitrage bestaat uit Matej Jug en Dragoslav Peric. Het is de eerste keer dat Obrenovic een wedstrijd van Ajax leidt.


OneFootball Videos


Op welke zender is Jagiellonia Bialystok - Ajax te zien?

De wedstrijd tussen Jagiellonia Bialystok en Ajax is live te zien op Ziggo Sport. De voorbeschouwing begint om 20.15 uur. De telecomprovider heeft sinds dit seizoen de uitzendrechten van de drie Europese toernooien. Alle duels in de Champions League, de Europa League en de Conference League zijn dus bij Ziggo te zien. Wie een abonnement heeft bij Ziggo, kan afstemmen op kanaal 14 om het duel tussen Jagiellonia Bialystok en Ajax te zien.

Hoe kijk je Jagiellonia Bialystok - Ajax als je geen klant bent van Ziggo?

Wie televisie kijkt via een andere aanbieder, zoals bijvoorbeeld KPN of Odido, kan gratis een account aanmaken op de website van Ziggo om de wedstrijd bijvoorbeeld via de Ziggo GO-app te kunnen zien. In dit artikel leggen we uitgebreid uit hoe het aanmaken van het account precies in zijn werk gaat en welke keuzes je daarbij hebt.

View publisher imprint