📷 Inkijkje: dit deden de vrouwen van Club Brugge op vakantie de voorbije dagen | OneFootball

📷 Inkijkje: dit deden de vrouwen van Club Brugge op vakantie de voorbije dagen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·25 June 2024

📷 Inkijkje: dit deden de vrouwen van Club Brugge op vakantie de voorbije dagen

Article image:📷 Inkijkje: dit deden de vrouwen van Club Brugge op vakantie de voorbije dagen

De boog kan niet altijd en overal gespannen staan. Dat is ook het geval bij de speelsters in de Super League. Terwijl sommige ploegen al aan de voorbereiding zijn begonnen, zijn anderen nog op vakantie.

RSC Anderlecht werd afgelopen seizoen voor de zevende keer op rij kampioen in de Super League. Het moest daarvoor wel tot het absolute gaatje gaan en tot de laatste speeldag knokken om de titel binnen te rijven.


OneFootball Videos


Club YLA van zijn kant werd knap vierde in de Super League én wist bovendien tegen OH Leuven te stunten in de Beker van België. Een eerste prijsje meteen ook voor de speelsters van blauw-zwart, al was het een zwaar seizoen.

Volgend seizoen zullen ze er ook opnieuw willen staan om te proberen Europees voetbal af te dwingen en/of een nieuwe prijs te pakken. Makkelijk zal dat sowieso niet worden, maar eerst mocht de riem er even af.

Even op reis en dan terug knallen

De voorbije weken waren veel van de speelsters van Club Brugge op verlof ergens in het buitenland. Sommigen trokken alleen of met vrienden op reis, anderen kozen voor een trip met het gezin, de hond of familie.

Het leverde heel wat mooie beelden op die door blauw-zwart werden gedeeld op de sociale media. Een inkijkje in de vrije dagen van de speelsters van Club Brugge als het ware, alvorens de boog weer gespannen zal worden.

View publisher imprint