Hwang heeft gemengde gevoelens na debuut: "In De Kuip mag je niet zo spelen" | OneFootball

Hwang heeft gemengde gevoelens na debuut: "In De Kuip mag je niet zo spelen" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·19 September 2024

Hwang heeft gemengde gevoelens na debuut: "In De Kuip mag je niet zo spelen"

Article image:Hwang heeft gemengde gevoelens na debuut: "In De Kuip mag je niet zo spelen"

heeft donderdagavond zijn debuut gemaakt voor Feyenoord. In het elftal van Brian Priske is hij één van de ervaren spelers en dat was tegen Bayer Leverkusen ook wel te zien. De Zuid-Koreaan hield zich redelijk staande en bleef zijn teamgenoten ondanks de achterstand coachen. Toch heeft de middenvelder vooral een zure nasmaak aan zijn eerste duel in De Kuip.

"Het was een moeilijke", begint Hwang in gesprek met Ziggo. "We wisten dat het een lastige wedstrijd zou worden, maar in De Kuip mag je niet zo spelen. We moeten goed reflecteren op deze wedstrijd, want er komen er nog veel aan in de Eredivisie en Champions League. We gaven de ballen te makkelijk weg. In de Champions League mag je geen doelpunten tegen krijgen op de manier waarop wij het kregen. Daarnaast moeten we onze kansen afmaken."


OneFootball Videos


In de tweede helft zag Hwang dat het wel beter ging. "Maar alsnog moet het beter als elftal. We hadden meer moeten scoren, inclusief de afgekeurde doelpunten. We mogen alleen niet teleurgesteld zijn, want we krijgen nog veel wedstrijden." De middenvelder probeerde toch te beseffen dat het zijn eerste wedstrijd was in De Kuip. "Ik was erg blij om mijn debuut te maken voor deze geweldige fans. Ik wil me verontschuldigen richting het publiek in het stadion, maar ik weet zeker dat de volgende wedstrijden beter zijn als collectief en individueel."

Het was goed zichtbaar dat Hwang zijn teamgenoten op sleeptouw probeerde te nemen. "Ik doe mijn best om het team te helpen, ondanks dat ik hier nog niet heb gespeeld. Bij het nationale team en de vorige clubs deed ik dat ook. Ik ben hier nieuw en moet de club helpen. Zolang ik mijn teamgenoten help, zullen zij mij ook helpen."

View publisher imprint