Hij kan het niet laten: Ritchie De Laet komt met verrassende comeback | OneFootball

Hij kan het niet laten: Ritchie De Laet komt met verrassende comeback | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·17 October 2024

Hij kan het niet laten: Ritchie De Laet komt met verrassende comeback

Article image:Hij kan het niet laten: Ritchie De Laet komt met verrassende comeback

Ritchie De Laet hing na vorig seizoen de voetbalschoenen definitief aan de haak. Of toch niet? De speler is er ondertussen op teruggekomen. En dus is hij nog niet helemaal op voetbalpensioen.

Aan het einde van vorig seizoen kreeg Ritchie De Laet een groots afscheid bij de club van zijn hart. Even werd er gevreesd dat hij door een knieblessure zelf niet in actie kon komen, maar het was al snel duidelijk dat de verdediger moest en zou spelen tegen Anderlecht.


OneFootball Videos


Antwerp won, De Laet kreeg een levenslang abonnement overhandigd en is intussen werkzaam bij RAFC. Hij zorgt voor individuele begeleiding van spelers bij de U16 en U23.

Dat het met die knieblessure wel goed zat, bewees De Laet door te gaan tennissen. Dat doet hij op regelmatige basis en eind juli werkte hij zelfs een dubbelpartijtje af tegen Cisse Severeyns, nog een Antwerp-icoon.

En nu gaat De Laet dus opnieuw voetballen. Als zijn schema als coach bij de Great Old dat toelaat tenminste. Een paar vrienden van hem spelen bij de veteranen van K Wijnegem VC en De Laet moest niet lang twijfelen toen ze hem vroegen of hij af en toe kon meespelen

View publisher imprint