'Heracles voegt na negen anderen ook aanvoerder Cambuur aan selectie toe' | OneFootball

'Heracles voegt na negen anderen ook aanvoerder Cambuur aan selectie toe' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·31 July 2024

'Heracles voegt na negen anderen ook aanvoerder Cambuur aan selectie toe'

Article image:'Heracles voegt na negen anderen ook aanvoerder Cambuur aan selectie toe'

Heracles Almelo is bezig met een complete vernieuwing van de selectie: tot dusver haalde de club al negen nieuwe spelers. Binnenkort komt daar nog een tiende bij: ditmaal is het de buurt aan SC Cambuur-aanvoerder Daniël van Kaam. Dat meldt de Leeuwarder Courant.

De ploeg van Erwin van de Looi heeft al veel spelers aan de selectie toegevoegd. Tot dusver tekenden Mimeirhel Benita, Luka Kulenovic, Robin Mantel, Ivan Mesik, Lorenzo Milani, Damon Mirani, Antonio Satriano, Juho Talvitie, Jan Zamburek en Shiloh 't Zand een contract in Almelo.


OneFootball Videos


De clubleiding wil echter dat het daar niet bij blijft en staat op het punt om ook Van Kaam binnen te halen. De centrale middenvelder was afgelopen seizoen aanvoerder bij Cambuur, dat nu dus zonder een belangrijke pion doormoet. Vrijdag 9 augustus staat voor de club uit Leeuwarden alweer het eerste duel in de Keuken Kampioen Divisie op de planning, uit bij MVV Maastricht.

Van Kaam heeft nog een contract tot volgend jaar zomer bij Cambuur. De laatste seizoenen was de middenvelder een sterkhouder voor de Leeuwardse formatie. Daarvoor speelde hij voor FC Groningen. De Braziliaanse Nederlander doorliep bovendien de jeugdelftallen van Oranje.

View publisher imprint