'Gimenez hakt knoop door en wisselt van zaakwaarnemer' | OneFootball

'Gimenez hakt knoop door en wisselt van zaakwaarnemer' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·17 October 2024

'Gimenez hakt knoop door en wisselt van zaakwaarnemer'

Article image:'Gimenez hakt knoop door en wisselt van zaakwaarnemer'

Of het iets te maken heeft met het uitblijven van een transfer afgelopen zomer zal later blijken, maar Santiago Gimenez heeft de keuze gemaakt om van zaakwaarnemer te wisselen. Volgens Súper Deportivo kiest de Mexicaan voor Rafaela Pimenta, één van de meest invloedrijke zaakwaarnemers in de voetbalwereld. Jarenlang was ze de rechterhand van Mino Raiola.

Vorig seizoen werd de naam van Gimenez gelinkt aan talloze buitenlandse clubs, maar uiteindelijk bleef hij gewoon in Rotterdam. Een stap naar AC Milan zag de Mexicaan wel zitten, maar de Italiaanse club meldde zich pas te laat in de transferwindow. Pimenta moet nu een belangrijke rol gaan spelen om Gimenez volgende zomer toch een stap te laten maken naar een buitenlandse topclub.


OneFootball Videos


De Braziliaanse zaakwaarneemster heeft genoeg ervaring en ook spelers als Erling Haaland en Matthijs de Ligt staan bij haar onder contract. Arne Slot, die afgelopen zomer Feyenoord verliet, staat ook onder contract bij Pimenta. Gimenez zelf moet eerst de focus leggen op zijn herstel en daarnaast zal hij na de winterstop meer doelpunten moeten scoren om interessant te blijven voor andere clubs.

View publisher imprint