Gent Ladies stellen nieuwe pion voor in het radarwerk | OneFootball

Gent Ladies stellen nieuwe pion voor in het radarwerk | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·24 June 2024

Gent Ladies stellen nieuwe pion voor in het radarwerk

Article image:Gent Ladies stellen nieuwe pion voor in het radarwerk

De KAA Gent Ladies kondigden afgelopen weekend een nieuwe coach aan met Heleen Jaques. Maar daar blijft het niet bij, want nu is er een nieuwe keeperstrainer aangekondigd door de Buffalo's.

De KAA Gent Ladies hebben de 46-jarige Steven Van Den Broeck weggeplukt bij de vrouwenploeg van KV Mechelen. De Mechelaars zullen volgend seizoen niet meer in de Super League spelen en daar profiteerde Gent van.


OneFootball Videos


"Van Den Broeck stond zelf tot zijn 30e onder de lat en ging later aan de slag als keepertrainer in verschillende reeksen. In 2022 maakte Steven kennis met het damesvoetbal, waar hij de voorbije 2 seizoenen aan de slag was bij KV Mechelen."

Article image:Gent Ladies stellen nieuwe pion voor in het radarwerk

"Bij KAA Gent wordt Steven de opvolger van Gilles Dhont. Ik was snel overtuigd om voor KAA Gent Ladies te kiezen. Het is een jonge en dynamische ploeg die de voorbije jaren zichtbare stappen gezet heeft en aantrekkelijk voetbal brengt", aldus Van Den Broeck op de webstek van Gent.

Jeugd en ervaring

"Riet Maes is een heel goede keepster met een topmentaliteit die een uitstekend seizoen achter de rug heeft. Haar selectie bij de Red Flames bevestigt dat alleen maar. Met Zoë Van Wijmeersch halen we een jonge keepster in huis die al even gemotiveerd is."

"Dat is alvast de juiste mindset waarmee alles start, aan mij om ze daarin verder te begeleiden", is de nieuwe doelmannentrainer alvast in de wolken met zijn nieuwe opdracht bij de Buffalo's. We wensen hem alvast veel succes.

View publisher imprint