'Genk-speler wil weg en zou toch niet mee op stage zijn gegaan: club legt twee aanbiedingen naast zich neer' | OneFootball

'Genk-speler wil weg en zou toch niet mee op stage zijn gegaan: club legt twee aanbiedingen naast zich neer' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·8 July 2024

'Genk-speler wil weg en zou toch niet mee op stage zijn gegaan: club legt twee aanbiedingen naast zich neer'

Article image:'Genk-speler wil weg en zou toch niet mee op stage zijn gegaan: club legt twee aanbiedingen naast zich neer'

KRC Genk zit momenteel met een speler die echt wil vertrekken. Voorlopig komt er wel nog niet veel schot in de zaak...

Het is geen geheim meer dat Matias Galarza graag wil vertrekken bij KRC Genk. Hij zou zich naast het veld niet top voelen in België.


OneFootball Videos


Hij stuurde eerst zelfs zijn kat naar de training om een transfer te forceren. Hoewel de club zijn naam bij de lijst van aanwezigen heeft gezet, zou hij, met toestemming van de coach, niet op stage zijn vertrokken.

Dat weet Argentijnse journalist Augusto Cesar. Hij meldt trouwens ook dat er op dit moment twee concrete pistes op tafel liggen. Boca Juniors hoort daar nog steeds bij.

Maar volgens Cesar heeft het Italiaanse Udinese zich afgelopen week ook gemengd in de strijd om de Argentijn. KRC Genk zou op geen van de twee aanbiedingen zijn ingegaan.

Galarza kwam twee jaar geleden aan bij Racing Genk dat hem toen overnam van Argentinos Juniors. Sindsdien speelde hij 56 wedstrijden in het blauw-wit waarin hij één keer scoorde en één assist gaf.

View publisher imprint