Feyenoord warmt op voor Champions League met 'This is us'-campagne | OneFootball

Feyenoord warmt op voor Champions League met 'This is us'-campagne | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·19 September 2024

Feyenoord warmt op voor Champions League met 'This is us'-campagne

Article image:Feyenoord warmt op voor Champions League met 'This is us'-campagne

Feyenoord begint vandaag aan de vernieuwde Champions League met een thuiswedstrijd tegen Bayer Leverkusen. Speciaal daarvoor presenteert de club de ‘This is us’-campagne, die zowel online als in de stad en in en rondom het stadion tot uiting komt.

Het legioen ontwaakt vandaag met een Matchday-video op de social media-kanalen van de club. Hierin spelen een aantal spelers en supporters de hoofdrol, wordt de (wedstrijd)spanning opgevoerd en komt veel samen van wat Feyenoord zo uniek maakt.


OneFootball Videos


Niet alleen online staat alles in het teken van de eerste Europese wedstrijd van het seizoen. Ook in de stad gaat de rentree van de Champions League niet onopgemerkt voorbij. Zo is er in het centrum op het Eendrachtsplein een container geplaatst, die het laat lijken alsof supporters door de beroemde spelerstunnel lopen om vanuit daar het hoogste voetbalpodium te betreden.

Supporters die de tram richting De Kuip pakken, kunnen zomaar opstappen in een voertuig dat geheel in Champions League-stijl is aangekleed met ‘This is us’-bestickering. Na het openen van de deuren, stappen reizigers binnen door chique gordijnen in de kleuren van het grootste clubtoernooi van Europa.

Ook De Kuip zelf is klaar voor de Champions League. Rond het hele stadion is de ‘This is us’-campagne zichtbaar, terwijl rondom het veld en op de tribunes uiteraard overal het herkenbare blauw en de sterren van het miljardenbal terugkomen.

Stadion opent om 16:45 uur

Het stadion opent vandaag om 16:45 uur haar deuren, twee uur voor de aftrap van Feyenoord – Bayer Leverkusen. Het laatste half uur voor aanvang wordt het legioen opgewarmd door DJ Panic, die draait vanaf vak Z. Wie niet in De Kuip is, kan de wedstrijd live kijken via Ziggo Sport.

View publisher imprint