Feyenoord legt bod neer voor mogelijke vervanger van Wieffer of Zerrouki | OneFootball

Feyenoord legt bod neer voor mogelijke vervanger van Wieffer of Zerrouki | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·22 May 2024

Feyenoord legt bod neer voor mogelijke vervanger van Wieffer of Zerrouki

Article image:Feyenoord legt bod neer voor mogelijke vervanger van Wieffer of Zerrouki
Article image:Feyenoord legt bod neer voor mogelijke vervanger van Wieffer of Zerrouki

© IMAGO

Feyenoord heeft zich officieel gemeld bij Chris-Kévin Nadje, zo meldt 1908.nl. De verdedigende middenvelder van FC Versailles staat nadrukkelijk in de belangstelling van de Rotterdammers en moet aankomende zomer naar De Kuip komen. De Rotterdammers hebben al een openingsbod neergelegd bij de Noord-Franse club. Dat wordt naar verwachting geweigerd.


OneFootball Videos


De clubleiding van Feyenoord is overtuigd van de kwaliteiten van Nadje, die dit seizoen actief was op het derde niveau van Frankrijk. De rechtspoot maakte een goede indruk en is een 'breed gedragen optie binnen de club'. Hij moet gaan fungeren als de vervanger van de mogelijk vertrekkende Mats Wieffer en/of Ramiz Zerrouki. Eerstgenoemde staat onder meer in de belangstelling van het Liverpool van Arne Slot en Atlético Madrid.

Naast Feyenoord zijn ook andere clubs bezig met de Fransman, die ook beschikt over een Ivoriaans paspoort. 1908.nl weet dat Hellas Verona zich heeft gemeld bij FC Versailles. Ook Charleroi, SC Farense en Schalke 04 zien een deal met de Franse club wel zitten.

De 1,90 meter lange middenvelder komt uit de jeugd van RC Lens en maakte afgelopen seizoen veel indruk. Nadje speelde 31 wedstrijden en scoorde daarin liefst zeven keer. De 22-jarige jeugdinternational van Ivoorkust heeft nog een contract tot medio 2025 bij FC Versailles, dat hem afgelopen zomer transfervrij overnam van Stade Laval.

View publisher imprint