'Feyenoord bereikt akkoord en heeft talentvolle Costa Ricaans-international binnen' | OneFootball

'Feyenoord bereikt akkoord en heeft talentvolle Costa Ricaans-international binnen' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·3 July 2024

'Feyenoord bereikt akkoord en heeft talentvolle Costa Ricaans-international binnen'

Article image:'Feyenoord bereikt akkoord en heeft talentvolle Costa Ricaans-international binnen'

Feyenoord heeft een akkoord bereikt over de transfer van Jeyland Mitchell, zo meldt Fabrizio Romano. Met de overgang van de negentienjarige centrale verdediger, die onder contract staat bij LD Alajuense, is een bedrag van 2,5 miljoen euro gemoeid.

Mitchell zal donderdag landen in Rotterdam, waarna de medische keuring van de Costa Ricaan nog voor het weekend moet plaatsvinden. De pas negentienjarige verdediger kwam de afgelopen weken uit met Costa Rica op de Copa América. Zo was hij vannacht nog basisspeler in het met 2-1 gewonnen groepsduel tegen Paraguay.


OneFootball Videos


Ook in de andere groepswedstrijden was Mitchell basisklant. De jongeling kon uitschakeling op de Copa América echter niet voorkomen. Costa Rica eindigde in groep D met vier punten op een derde plaats achter Brazilië (vijf punten) en Colombia (zeven punten).

Mitchell moet na Anis Hadj-Moussa, Gijs Smal, Chris-Kévin Nadje, Aleks Zekovic en Julián Carranza de zesde zomeraanwinst worden van Feyenoord. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft de talentvolle verdediger al zeven interlands voor Costa Rica. Mitchell had bij zijn club LD Alajuelense nog een contract tot medio 2027.

View publisher imprint