Fenerbahçe'nin Darwin Nunez'i Kiralamak İçin Büyük Aşama Kaydettiği İfade Edildi | OneFootball

Fenerbahçe'nin Darwin Nunez'i Kiralamak İçin Büyük Aşama Kaydettiği İfade Edildi | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·3 July 2024

Fenerbahçe'nin Darwin Nunez'i Kiralamak İçin Büyük Aşama Kaydettiği İfade Edildi

Article image:Fenerbahçe'nin Darwin Nunez'i Kiralamak İçin Büyük Aşama Kaydettiği İfade Edildi

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Jose Mourinho ile menajeri Jorge Mendes, Liverpool'un golcü oyuncusu Darwin Nunez için devreye girdi.

Fenerbahçe'de taraftarını ayağa kaldıracak bir transfer için görüşmeler başladı. Liverpool ile yollarını ayırmaya hazırlanan Nunez için girişimlere başlayan sarı-lacivertliler, golcü transferini noktalamak istiyor.


OneFootball Videos


MOURINHO TALEP ETTİ

Dzeko'nun yerine daha genç ve hızlı bir santrfor isteyen Mourinho, Liverpool'dan ayrılacağı öğrenilen Nunez ile iletişime geçti. Menajeri Jorge Mendes'e talimat veren Portekizli çalıştırıcı, yıldız oyuncuyu ikna etmek için görüşmelere başladı.

PİYASA DEĞERİ 70 MİLYON EURO

Liverpool'a 2022 yılında Portekiz ekibi Benfica'dan 85 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Nunez'in güncel piyasa değeri 70 milyon euro civarında... Fenerbahçe'nin Nunez'i kiralamak için büyük aşama kaydettiği ifade edildi. Jorge Jesus da ilk geldiğinde Darwin Nunez'i çok istediğini söylemişti.

PAYLAŞIMLARINI SİLDİ

Liverpool'dan ayrılacağına kesin gözüyle bakılan Nunez, sosyal medya hesabından Liverpool'a ait paylaşımlarını sildi.

Darwin Nunez Kimdir?

24 Haziran 1999 tarihinde Artigas'ta dünyaya gelen Darwin Nunez profesyonel futbol kariyerine altyapısından çıktığı Penarol'de start verdi. Darwin Nunez daha sonra Almeria, Benfica ve Liverpool kadrolarında yer aldı.

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

View publisher imprint