Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun Weston McKennie'nin Menajeriyle Görüştüğü Öğrenildi | OneFootball

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun Weston McKennie'nin Menajeriyle Görüştüğü Öğrenildi | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·27 June 2024

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun Weston McKennie'nin Menajeriyle Görüştüğü Öğrenildi

Article image:Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun Weston McKennie'nin Menajeriyle Görüştüğü Öğrenildi

Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi ortaya çıktı. Kadrosunu nokta atışı takviyelerle güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler, Juventus'un yıldızı Weston McKennie için görüşmelere başladı. Mourinho'nun ABD'li yıldızı istediği kaydedildi.

Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe transferde de atağa kalktı. Sarı-lacivertlilerin gündemine gelen son isim ise İtalyan devi Juventus'ta forma giyen Weston McKennie oldu.


OneFootball Videos


Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun, 25 yaşındaki ABD'li orta sahanın menajeriyle ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği ve maddi şartların masaya yatırıldığı öğrenildi.

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'nun da yıldız oyuncunun transferine sıcak baktığı ve yönetimle sürekli temas halinde olduğu aktarıldı.

Juventus, McKennie'yi yeni sezonda kadroda düşünmediği için Fenerbahçe'nin transferde eli güçlü.

Geçtiğimiz sezon Juventus formasıyla 38 resmi maça çıkan Weston McKennie bu karşılaşmalarda 10 asistlik skor katkısı sağladı.

Weston McKennie Kimdir?

28 Ağustos 1998 tarihinde Little Elm, Texas'ta dünyaya gelen Weston McKennie profesyonel futbol kariyerine altyapısından çıktığı FC Schalke 04'te start verdi. Weston McKennie daha sonra Juventus ve Leeds United kadrolarında yer aldı.

Amerika Birleşik Devletleri A Milli Takımı'nda 53 maça çıkan Weston McKennie söz konusu karşılaşmalarda rakip fileleri 11 kez havalandırdı.

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

View publisher imprint