Europese grootmacht wil Antony aantrekken via transfer van 20 miljoen euro | OneFootball

Europese grootmacht wil Antony aantrekken via transfer van 20 miljoen euro | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·28 October 2024

Europese grootmacht wil Antony aantrekken via transfer van 20 miljoen euro

Article image:Europese grootmacht wil Antony aantrekken via transfer van 20 miljoen euro
Article image:Europese grootmacht wil Antony aantrekken via transfer van 20 miljoen euro

© IMAGO

De toekomst van Antony is nog altijd onduidelijk. Manchester United wil komende winter van de 24-jarige aanvaller af en AC Milan zou volgens Engelse media azen op zijn komst. De Italiaanse topclub is zelfs van plan om de transfer van Antony te bekostigen door Samuel Chukwueze te laten vertrekken. Milan hoopt met de verkoop van de Nigeriaans international miljoenen te incasseren.


OneFootball Videos


Vorig jaar maakte Milan twintig miljoen euro over naar Villarreal voor de komst van Chukwueze. In San Siro is men naar verluidt niet tevreden over de prestaties van de 25-jarige vleugelspits. Chukwueze kwam vorig seizoen niet verder dan 3 doelpunten en 3 assists verdeeld over 33 wedstrijden. Dit seizoen staat de teller op één goal en één assist. Hier de aanvaller tien wedstrijden voor nodig.

Milan zou volgens de berichtgeving uit Italië openstaan voor de verkoop van Chukwueze. De linksbenige rechtsbuiten moet naar verluidt een transfersom van achttien tot twintig miljoen euro opleveren. Chukwueze heeft nog een contract tot medio 2028 bij i Rossoneri en vertegenwoordigt een Estimated Transfer Value (ETV) van 24 miljoen euro.

Met de miljoenen die Milan hoopt te incasseren voor Chukwueze hopen de Italianen de komst van Antony te kunnen financieren, zo melden Engelse media. De Italiaanse grootmacht wordt zelfs gezien als grote favoriet voor de komst van de Braziliaans international, die mag vertrekken bij Manchester United. The Red Devils staan open voor zowel een huurdeal als een definitieve verkoop.

View publisher imprint